Női és férfi vérvonalak állítása

Augusztus 15, csütörtök, 9:30-16:30, Női és férfi vérvonalak állítása

Állítást lehet kérni:

 1. a női vérvonal és a férfi vérvonal kapcsán (pl. női és férfi minőségek meg nem élése, női és férfi betegségek, anyai és apai örökségek meglátása, átvétele, sors visszaadása, nő és férfi teremtő erő blokkok, a megvalósítás és a cselekvő erő blokkjai),
 2. azok bármely tagjához kapcsolódóan is (pl. apa, nagyapa, vagy anya, nagyanya,stb.), de
 3. egy visszatérő egyéni életúti és/vagy már felismert családi jelenségre is (pl. alkohol, erőszak, agresszió, párkapcsolati problémák, szeretőkapcsolatok, válások, vetélés-abortusz, meddőség, rák és egyéb betegségek, halálesetek, öngyilkosságok, veszteségek, pénztelenség és  más egzisztenciális probléma, stb.)

Ha nálad vagy a családodban előfordultak az alábbiak érdemes leraknod a generációs terhet, mely az életedre nehezedik jelenleg:

 • a családi háttéreben tudott öngyilkosság, gyilkosság – áldozata /tettese a lappangó, a saját életünkben nem létező, racionálisan nem látható / nem létező bűnök miatti bűntudat felszámolása miatt
 • lappangó, vissza-vissza térő depresszió, idegi bántalmak, megmagyarázhatatlan szorongás érzetek, pániktünetek
 • fel nem dolgozott vagy elfojtott gyász (szeretett személy elvesztése, abortusz)
 • a családban több ízben fordult elő nagyobb baleset, gyakori a halálos kimenetelű betegségek megjelenése (pl. rák)
 • függőségek, szenvedélybetegségek vannak jelen
 • önszabotázs, többszöri-ismétlődő kudarcélmények
 • úgy érzed nem tudod merre tovább, vagy hogy mi is a te utad valójában
 • gyakoriak az anyagi gondok, a pénz nem áramlik hozzád

Mindezek mellett akkor is hasznos lehet az állítás a számodra, ha szeretnél rálátni mi történt a családodban, milyen viszonyok között fogantál, növekedtél fel, mit örököltél és milyen visszatartó erők munkálnak az életedben.

Ha Te is szeretnéd mindezt megérezni, a családtörténetedet önmagadban meggyógyítani:

A következő állításokon az anyai és apai ágon hozott sebeinket gyógyítjuk majd, a női és férfi ágaink felállításával, a női és férfi erőnkbe való visszatérés segítéséért, a családból fakadó erőbe érkezésért:

Február 22. és 29. szerda, 9:30-16:00, Női és férfi vérvonalak állítása

Állítói hely egyik napra sincsen már, résztvevői helyeket még tudok biztosítani:

22-ére 1 főnek, 29-re 5 főnek.

29-ére még 2 főnek támogatott kedvezményes részvételi lehetősége is lehet (8eFt helyett 5eFt-ért)

Az állítások témái:

  • a női vérvonal és a férfi vérvonal kapcsán (pl. női és férfi minőségek meg nem élése, női és férfi betegségek, anyai és apai örökségek meglátása, átvétele, sors visszaadása, nő és férfi teremtő erő blokkok, a megvalósítás és a cselekvő erő blokkjai),
  • azok bármely tagjához kapcsolódóan is (pl. apa, nagyapa, vagy anya, nagyanya,stb.), de
  • egy visszatérő egyéni életúti és/vagy már felismert családi jelenségre is (pl. alkohol, erőszak, agresszió, párkapcsolati problémák, szeretőkapcsolatok, válások, vetélés-abortusz, meddőség, rák és egyéb betegségek, halálesetek, öngyilkosságok, veszteségek, pénztelenség és más egzisztenciális probléma, stb.).

Ajánlás: Mielőtt az első állításodat kérnéd, legyél legalább egyszer résztvevő-segítője a tréningnek. Ezt akkor is így javaslom, ha voltál már családállításon máshol, voltál már kineziológusnál, voltál már dráma csoportokban. A SzInT egy komplex személyiség integrációs fejlesztő rendszer, mely nem csak ezen három módszer ötvözete, tartalmaz még más kiegészítő személyiség fejlesztő módszerelemeket is. Az alapmódszerek ismerete külön-külön előny, ugyanakkor sem nem feltétel, sem nem elegendő önmagában. Az állításhoz a SzInT tréning módszerét ajánlott működés közben megismerni, így várható, hogy érteni is fogod mi történik a tréningnapon benned, a társakban és az állítókban. A SzInT állítói helyeket először mindig a SzInTen már részt vettek kapják meg előfoglalási felajánlásban, így gyakori, hogy egy kiírt időponthoz már eleve nincs állítói hely. A legnagyobb módszerhatékonyság miatt, fontold meg ezen szavakat a Te esetedben is és próbáld ki a részvételt ezen a különleges módszeregyüttesű tréningen.

Jelentkezés:

A SzInT alkalmakra való jelentkezéshez, kérlek töltsd ki az alábbi mezőket:

Keresztnév:*
Vezeték Név::*
E-mail cím:*
Telefonszám (szervezéshez)::
Számlacím (cégnév és cím):*
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):*
Mit szeretnél? 1. állítás (12eFt) 2. résztvevőként szeretnél jönni (8eFt) *
Melyik időpontban jönnél?:

 

Mi történik miután jelentkeztél?

Kapsz a megadott e-mail címedre egy visszaigazolást. Ha ez nem történik meg, akkor valami hiba történt, kérlek jelentkezz még egyszer vagy írj az npozsgai@noionmegvalositas.hu címre!

Szeretettel várlak!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

személyiség integrációs tréner

www.szemelyisegintegracio.hu

www.kineziologiakezeles.hu

www.noionmegvalositas.hu

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, a SzInT módszerének kidolgozójaként és trénereként, a kiegyensúlyozott és harmonikus élet megélését segítem. A SzInT a családállítás, a pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia mesterhármasára épülő módszeregyüttes, melynek célja a személyiség és a lélek szintű egységünkbe való visszaérkezés segítése csoportos tréningek és egyéni terápiák során.