Pénz/Bőség Blokkok Oldása a Személyiség Integrációs Tréningen!

“Pénz / BőségBlokk” Konstelláció Állítás és Oldás

Szeptember 25, szerda, 9:30-16:00 óráig (Budapesten)

A „Pénz -és Bőségblokk” Konstelláció Állítás azt jelenti, hogy minden résztvevő számára a családállítás módszerével felállítjuk a generációs hátterében a pénzzel, vagyonnal kapcsolatban álló, a pénz áramlására, elfogadására, a vagyon gyarapítására jelentős hatással lévő ősöket. A konstelláció felállítása során feltárul, hogy a generációs múlt milyen jellemző problematikát hordoz a pénzzel kapcsolatban. Az oldást is kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjait és a családállítás, pszichodráma, rekonstrukciós kineziológia szükséges elemeivel a feloldásig kísérjük a pénz/vagyonblokk adott ügyét.

A konstelláció állítás és oldás alapját a Személyiség Integrációs Tréning módszeregyüttese adja, mely a családállítás, pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia elméleti hátterére és eszköztárára épül. Bővebben a Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

Az egyik Pénz /BőségBlokkokat Állító nap összefoglalóját itt olvashatod>>>

A megoldásra váró feladatok, feloldandó konfliktusok között szerepelhetnek:

 • a „soha nem elég” gondja
 • visszatérő anyagi nehézségek, adósságok
 • anyagi túlvállalás
 • szegénységtudat vs. bőségtudat
 • anyagi kiszolgáltatottság
 • anyagi manipulációk

Mindezeken kívül önismereti szempontból fontos tudásra tehetsz szert:

 • a pénzhez való viszonyunk,
 • a szegénységhez, illetve a bőséghez/ gazdagsághoz fűződő viszonyunk kapcsán
 • a vagyonszerzés és gyarapítás kacsán.

Megérheted, hogy:

 • miért és mióta nincs a családban pénz
 • hol és miért veszett el a vagyon a generációs krónikánkban

A „Pénz /Bőségblokk” Konstelláció felállítása után lehetőség lesz néhány résztvevő számára az egyes konkrét problémakör kibontására és oldására is. Az egész napos tréningen állítást és oldást, vagy „csak konstelláció állítást” is lehet kérni. Várjuk szeretettel azokat is, akik saját ügyet még nem mernek hozni, ismerkednek a módszerrel, vagy már tudják, hogy a segítőként való jelenlét is mekkora oldást hoz!

A nap különlegessége, hogy a pénzzel kapcsolatos viszonyunkon meditációval is dolgozunk majd. Egy pénz vonzó-bőség meditációval kezdjük és zárjuk a napot!

A részvétel díja:

 • 12 ezer forint / konstelláció állítással és egyéni problematika oldással / a befizetések sorrendjében garantálható állítási lehetőséggel
 • 8 ezer forint / segítőknek / max 10 fő esetében.

A részvételi díjakban benne van egy pénz/bőség szemléletet felmérő kérdőív, mely segíti áttekinteni hányadán állsz a témában és hol szükséges a fejlesztés, változás, oldás!

Ajándék Neked és annak, aki az ajánlásoddal érkezik

Ha van ismerősöd, aki még nem járt nálam és érinti a Pénz/Bőség problematikája, anyagi gondjai vannak és szeretne ezen változtatni, kérlek küldd neki ezt a linket:

Pénz/Bőség Blokkok Oldása  Személyiség Integrációs Tréningen!>>>

Ha az ajánlásoddal érkezik ő is kap 1000Ft kedvezményt és Te is kapsz egy 1000Ft-os bónt, melyet bármely programomon beválthatsz:)

A „Pénz /BőségBlokk” Konstelláció Állítás és Oldás helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 1.

Jelentkezés:

Kérlek írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre. 

 

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, a SzInT módszerének kidolgozójaként és trénereként, a kiegyensúlyozott és harmonikus élet megélését segítem. A SzInT a családállítás, a pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia mesterhármasára épülő módszeregyüttes, melynek célja a személyiség és a lélek szintű egységünkbe való visszaérkezés segítése csoportos tréningek és egyéni terápiák során.