Június 11:”Férfi VérVonal”Konstelláció Állítás és Oldás, Apajegyek felismerése és Apasebek gyógyítása

Tudod mit hoztál a családodból?

“Férfi VérVonal” Konstelláció Állítás és Oldás

június 11-én, szombaton, 9:30-18 óráig

+ Férfi Erő Pajzs előadás és meditációk,  “apajegyek-apasebek gyógyítása”

A Férfi Vérvonal Konstelláció Állítás azt jelenti, hogy minden résztvevő számára a családállítás módszerével felállítjuk a férfi őseit. Így láthatóvá válik számára, hogy az egyes férfi családtagok milyen férfiassággal, milyen jellemző problematikát képviseltek a családi krónikában. Feltárul, hogy mi, akik a vérvonalunk legvégén állunk, milyen feladatot vállaltunk a generációs örökségben és milyen ajándékokkal rendelkezünk, milyen terheket cipelünk magunkkal. Az oldást is kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjait és a családállítás, pszichodráma, rekonstrukciós kineziológia szükséges elemeivel a feloldásig kísérjük a női vérvonal adott ügyét. A konstelláció állítás és oldás mögött álló Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

A férfi vérvonalunk esetében az apa (biológiai és/vagy nevelő), nagypapáink, dédapáink és ükapáink örökségéről, ránk hagyományozott terheiről és fel nem ismert ajándékairól van szó. A férfi vérvonalunkhoz tartoznak még a testvérek, fontosabb unokatestvérek, sógorok és az apósok. Mellettük fiúgyermekeink és a generációban meg nem született gyermekek is fontos tanulságokkal, feloldandó sors-elemekkel bírhatnak.

A megoldásra váró feladatok, feloldandó konfliktusok között szerepelhetnek:

 • a cselekvő erő blokkjai: amikor úgy érzed nem tudsz a céljaidért dolgozni, vagy dolgozol értük, mégsem éred el őket, nem tudsz ötről-hatra jutni
 • visszatérő párkapcsolati minták, bevonzott nő típusok (feleség dilemmák, szerető kapcsolatok)
 • anya-gyermek problematikák,
 • a gyermekáldás kitolódása, elmaradása (ill. pszichés meddőség)
 • a gyermekneveléssel kapcsolatos problémák (apa-fia harcok, apa-lánya féltések)
 • férj-anyós gondok,
 • férfi rivalizációk és ellenségeskedések (családi és/vagy munkahelyi)

A férfiassággal kapcsolatos belső ügyekkel is számot vethetünk, oldást nyerhetnek a férfiassággal összekapcsolódott blokkok:

 • szégyen (pl. testkép, viselkedés, szexualitással kapcsolatban)
 • bűntudat
 • elváráskényszer, teljesítménykényszer
 • stressz, túlterheltség és felelősségek terhei
 • a szexualitás egyéb nehézségei
 • tipikus férfi betegségek

A Férfi Vérvonal Konstelláció felállítása után lehetőség lesz az oldást kérő résztvevők számára az egyes konkrét problémakör kibontása és oldása is. Az egész napos tréningen állítást és oldást, vagy csak konstelláció állítást is lehet kérni. Várjuk szeretettel azokat is, akik saját ügyet még nem mernek hozni, ismerkednek a módszerrel, vagy már tudják, hogy a segítő-résztvevőként való jelenlét is mekkora oldást hoz!

A június 11-i Férfi Vérvonal SzInT különleges lesz, mert a következő kiegészítő programok teszik teljessé:

9:30-10:30-ig Előadás: Apajegyek és apasebek, a férfi vérvonalunk áldásai és fájdalmai témában, melynek végén a gyógyulást elindító rövid meditációval adjuk át a helyet az állításoknak. Témák: mi teszi a férfi teljessé, a 8 férfi minőség (archetípusok és erőforrások), a férfi erő elakadásai (blokkok a férfi vérvonalon, apai ágon, melyek cselekvő és megvalósító erő gátakat hoznak, párkapcsolati nehézségeket, karrier és egzisztencia teremtés gondokat pl. az előrelépés nehézségét, felelősségvállalás és elköteleződés gondokat stb.)

19:00-21:30-ig: Férfi Erő Pajzs: személyiségfejlesztő, dinamikus meditációs program, mely során a teljes férfi erő rendszert mutatom be (archetípusok, elemek, asztrológiai jegyek és férfi erők). Ezeket egy Férfi Erő Pajzs nevű szimbólumban fel is fogom ragasztani a padlóra és bele lehet majd ülni. Abban fogunk dolgozni és gyakorlatokat végezni, meditálni.  Ez mindig nagyon erős rendező és oldó hatású.

A program fontos része a férfi vérvonalunkban rejlő erő elfogadásához, az apánkkal való kapcsolatunk gyógyítása, rendezése, nők esetében a bennünk élő apa mintáink – “apa-jegyeink” megtisztított átadása gyermekeinknek, születendő gyermekinknek a gyógyulás jegyében, férfiak esetében a saját “apa-jegyek” megtisztítása és a leszármazottaknak való átadása. Kiemelt szerepet kap a férfi erő visszahívása mindkét nemnél, de természetesen a férfiaknál hangsúlyosabb módon!

A részvétel díja:

 • 15ezer forint / konstelláció állítással és egyéni problematika oldással / max 5 fő kérheti / még 1 hely van!
 • 6 ezer forint / résztvevőknek / max 10 fő esetében. / még 3 hely van!
 • az esti program díja 3500Ft, a SzInT állításon résztvevőknek 3000Ft.
 • A teljes nap kedvezményes részételi díja: 9000Ft (előadás, SzInT részvétel – saját állítás nélkül, esti program)
 • A program után ottalvási lehetőség van, ez a másnap (Női Erő napon) is ott maradóknak különösen ajánlott, a többieknek nyitott lehetőség 1500Ft-ért. Szólj, ha szeretnél élni vele!

A Férfi Vérvonal Konstelláció Állítás és Oldás helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Jelentkezés:

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges Pozsgai Nikoletta, Személyiség Integrációs Tréner és kineziológusnál e-mailben a noionmegvalositas@gmail.com címen vagy ezen a linken: Apai ág – férfi vérvonal – cselekvő erő témákban>>>

Férfi vérvonal és Női Vérvonalaink – apa és anyasebeink

Az állítás másnapján, június 12-én az anyai ágat és vele együtt az anyasebeket állítjuk fel. A két napon kedvezménnyel lehet részt venni és szálláslehetőséget is tudunk biztosítani (1500ft-ért):

Június 12, vasárnap: Anyai ág – női vérvonal – anyasebek témákban>>>A két napra érkezőknek kedvezményes részvételi díjuk (7500Ft/teljes nap: előadás, állítás résztvevő és esti szülősebek gyógyítása program) lesz és 1500Ft-ért szállást is tudunk biztosítani a számukra! jelentkezés a fenti linkeken vagy a noionmegvalositasKUKACgmail.com e-mail címen!

***Ha olvasni szeretnél a témában ajánlom a következő írást:

Férfi Erő Pajzs és Női Teljesség Virága>>>
Sajgó szülősebeink gyógyulásra várnak 1.rész>>>
Szülő Sebek 2. rész: Apaéhség és apasebek>>>
Szülők TársSzövetsége>>>

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, a SzInT módszerének kidolgozójaként és trénereként, a kiegyensúlyozott és harmonikus élet megélését segítem. A SzInT a családállítás, a pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia mesterhármasára épülő módszeregyüttes, melynek célja a személyiség és a lélek szintű egységünkbe való visszaérkezés segítése csoportos tréningek és egyéni terápiák során.