Június 12:”Női VérVonal”Konstelláció Állítás és Oldás: nőiség blokkok, anya jegyek felismerése – anyasebek gyógyítása, anyai ág felállítása és a női erő ébresztése

Tudod mit hoztál a családodból?

 

“Női VérVonal” Konstelláció Állítás és Oldás

június 12-én, vasárnap, 9:30-18 óráig

+ “Anyajegyek-anyasebek gyógyítása” előadás és esti program

A Női Vérvonal Konstelláció Állítás azt jelenti, hogy minden résztvevő számára a családállítás módszerével felállítjuk a női őseit. Így láthatóvá válik számára, hogy az egyes női családtagok milyen nőiséggel, milyen jellemző problematikát képviseltek a családi krónikában. Feltárul, hogy mi, akik a női vérvonalunk legvégén állunk, milyen feladatot vállaltunk a generációs örökségben és milyen ajándékokkal rendelkezünk. Az oldást is kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjait és a családállítás, pszichodráma, rekonstrukciós kineziológia szükséges elemeivel a feloldásig kísérjük a női vérvonal adott ügyét. A konstelláció állítás és oldás mögött álló Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

A női vérvonalunk esetében az édesanyánk, nagymamáink, dédanyáink és ükanyáink örökségéről, ránk hagyományozott terheiről és fel nem ismert ajándékairól van szó. A női vérvonalunkhoz tartoznak még a testvérek, fontosabb unokatestvérek, sógornők és az anyósok. Mellettük leánygyermekeink és a generációban meg nem született gyermekek is fontos tanulságokkal, feloldandó sors-elemekkel bírhatnak.

A megoldásra váró feladatok, feloldandó konfliktusok között szerepelhetnek:

 • visszatérő párkapcsolati minták, bevonzott férfi típusok
 • anya-gyermek problematikák,
 • a gyermekáldás kitolódása, elmaradása (ill. pszichés meddőség)
 • a gyermekneveléssel kapcsolatos problémák
 • feleség-anyós gondok,
 • női rivalizációk és ellenségeskedések (családi és/vagy munkahelyi)

A nőiséggel kapcsolatos belső ügyeinkkel is számot vethetünk, oldást nyerhetnek a nőiségünkkel összekapcsolódott blokkok:

 • szégyen (pl. testkép, viselkedés, szexualitással kapcsolatban)
 • bűntudat
 • a szexualitás egyéb nehézségei
 • tipikus női betegségek

A Női Vérvonal Konstelláció felállítása után lehetőség lesz néhány résztvevő számára az egyes konkrét problémakör kibontása és oldása is. Az egész napos tréningen állítást és oldást, vagy csak konstelláció állítást is lehet kérni. Várjuk szeretettel azokat is, akik saját ügyet még nem mernek hozni, ismerkednek a módszerrel, vagy már tudják, hogy a segítőként való jelenlét is mekkora oldást hoz!

A június 12-i Női Vérvonal SzInT különleges lesz, mert a következő kiegészítő programok teszik teljessé:

9:30-10:30-ig Előadás: Anyajegyek és anyasebek, a női vérvonalunk áldásai és fájdalmai témában, melynek végén a gyógyulást elindító rövid meditációval adjuk át a helyet az állításoknak

19:00-21:30-ig: Dinamikus meditációs program a női vérvonalunkban rejlő erő elfogadásához, az édesanyánkkal való kapcsolatunk gyógyítása, rendezése, nők esetében a bennünk születő anya mintáinak – “anya-jegyeink” átadása gyermekeinknek, születendő gyermekinknek a gyógyulás jegyében, férfiak esetében a saját “anya-jegyek” megtisztítása és a leszármazottaknak való átadása.

A részvétel díja:

 • 15ezer forint / konstelláció állítással és egyéni problematika oldással / max 5 fő kérheti
 • 6 ezer forint / résztvevőknek / max 10 fő esetében.
 • az esti program díja 3500Ft, a SzInT állításon résztvevőknek 3000Ft.

A Női Vérvonal Konstelláció Állítás és Oldás helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Jelentkezés:

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges Pozsgai Nikoletta, Személyiség Integrációs Tréner és kineziológusnál e-mailben a noionmegvalositas@gmail.com címen vagy az alábbi űrlap kitöltésével az alábbi linken: SzInT = Családállítás +pszichodráma +kineziológia:Női Erő témákban>>>

****

További kapcsolódó programajánlat:

Ha Te is szeretnéd látni, érteni és gyógyítani az apasebeidet:

A következő állításokon az anyai és apai ágon hozott sebeinket gyógyítjuk majd, a női és férfi ágaink felállításával, a női és férfi erőnkbe való visszatérés segítéséért, a családból fakadó erőbe érkezésért:

Június 11, szombat: Apai ág – férfi vérvonal – apasebek, cselekvő erő témákban>>>

Június 12, vasárnap: Anyai ág – női vérvonal – anyasebek, női erő  témákban>>>

A két napra érkezőknek kedvezményes részvételi díjuk (7500Ft/teljes nap: előadás, állítás résztvevő és esti szülősebek gyógyítása program) lesz és 1500Ft-ért szállást is tudunk biztosítani a számukra! jelentkezés a fenti linkeken vagy a noionmegvalositasKUKACgmail.com e-mail címen!

Kedvezmények tehát:

Ez egy napos árakban:
9eFt/ teljes nap (előadás+SzInT részvétel + esti program), állítóknak ehhez jön még plusz 7500Ft.
Két napos kedvezményes díjjal:
2x7500Ft (előadás + SzInT részvétel + esti program), állítóknak ehhez jön még plusz 7500Ft állításonként.

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, a SzInT módszerének kidolgozójaként és trénereként, a kiegyensúlyozott és harmonikus élet megélését segítem. A SzInT a családállítás, a pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia mesterhármasára épülő módszeregyüttes, melynek célja a személyiség és a lélek szintű egységünkbe való visszaérkezés segítése csoportos tréningek és egyéni terápiák során.