Párkapcsolati Harmónia Nap élményei

Párkapcsolati Harmónia Nap előadása közben

Május 22-ét a harmóniának szenteltük, hogy az önmagunkkal és ezen keresztül a kapcsolódásainkban is megteremthessük, vissza tudjuk állítani a harmóniát.

Azt a harmóniát, ami legtisztább módján önmagunkból, a középpontunkba rendeződöttségről szól. A belső harmóniát, amit aztán kifelé elkezdhetünk megmutatni és abba másokat is meghívni. Belső erő származik ebből a szemléletből…mert ilyen megközelítésben nem függ a Te harmóniád mástól! Önmagad vagy képes létrehozni és visszaállítani. Nem kell megvárnod, míg olyan társat vagy környezetet találsz…elég, ha önmagadat teszed olyan társsá és varázsolsz magad körül harmonikus közeget:) Felszabadító tudni, hogy Te állsz a dolgok közepében és a te kezedben van a megéléseid irányítása, a helyzetekre adható reakciók közötti választás joga!

A napot előadással kezdtem, melyhez a szokásos módon illusztratív “oltárt” is készítettem a párkapcsolataink egyes fejlődési stádiumait bemutatandó. Az előadás végén az összehangolódásunkat segítő meditációban beengedtük a teljes ciklust és vele az összes fejlődési állapotunkat.

Az előadás és meditáció után belekezdtünk a párkapcsolati problematikák felállításába és oldásába. Ez alkalommal is jócskán kaptunk komplex, generációkon átívelő blokkokat, melyeket a teljes vérvonalon oldani tudtunk.

Párkapcsolati Blokkok Állítása közben

A mostani témáink között szerepelt a “családból való kizáratás” témája, mely a valahová tartozás jogát, vágyát és megélését állította a célkeresztbe. Dolgoztunk szerető kapcsolatokkal, melyekben a szív útjainak és a szerelem szövevényeinek történeteit bogoztuk ki, megannyi fájdalmat találva és oldva a résztvevők segítségével. Foglalkoztunk a családi egység önszabotázs témájával és a meg nem élt intimitás-szexualitás témájával is.

A Harmónia Est kezdetén

 

A délután intenzív “munkáját” rövid pihenő után a Harmónia Est egységbe rendező erőteljes tisztító meditációja, majd a szeretet megélésének gyakorlatai követték. A szeretet nyelvek gyakorlásáé volt a fő szerep, melyet páros és csoportos elemekkel élhettünk át.

Megszentelt Pillanat

 

Számomra felemelő volt a nap során látott meg-oldódott ügyek sora, a lényegében ismeretlen emberek egymásra hangolódása, az “ügyeknek” való szentelődése. Az este lágy hangulata, a mécsesek lángjai az új harmónia történetek fényei, a ragyogó tekintetek és a hála érzése mélyen belém ivódott.

Köszönöm mindazoknak, akik ott voltak velem-velünk!

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, a SzInT módszerének kidolgozójaként és trénereként, a kiegyensúlyozott és harmonikus élet megélését segítem. A SzInT a családállítás, a pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia mesterhármasára épülő módszeregyüttes, melynek célja a személyiség és a lélek szintű egységünkbe való visszaérkezés segítése csoportos tréningek és egyéni terápiák során.