Aktuális SzInT állítások

2019. őszi SzInT napok és témák:

Szeptember 22. vasárnap 10:00-18:00 FOGANÁS-FOGANTATÁS BLOKKOLDÓ SzInT nap. 2 állító hely és 6 segítő hely van még. 

Október 13. vasárnap 10:00-18:00 SZÜLETÉSMÁTRIX, ÉLETMINTA állító SzInT nap. 4 állító hely és 8 segítő hely van még. 

Október 18. ÚJ SZINT ÁLLÍTÁSVEZETŐ KÉPZÉS INDUL, havi 1 péntek délután és szombati napokon. Bővebb információért a képzésről keresd fel a www.szemelyisegintegracio.hu SzInT ÁV képzési oldalt>>>

JELENTKEZÉSHEZ GÖRGESS A LAP ALJÁRA!

***

Tematikus (konkrét ügyre, probléma típusokra fókuszáló) napok mellett látsz Témában nyitott megjelölésű napokat is. Ez azt jelenti, hogy azt a témát hozod állítóként, ami jelenleg az életedben leginkább feszítő és amelyben nem tudsz előrejutni. Pl: pénz problémák, betegségek/fizikai tünetek, párkapcsolati gondok, szexualitással összefüggő problémák, egzisztenciális/karrier blokkok, stb.

A nyitott tematikájú napok mottója: “Minden egész, ami eltörött újra egybeforrasztható”

Ezen alkalommal a Személyiség Integrációs Tréningen olyan blokkokat oldhatsz, melyek egyéni élettörténetedben, családod történetében és inkarnációs hátteredben jelen vannak, s onnan akadályozzák előrehaladásodat. Témában nyitott napról van szó, tehát azt a témát hozd, ami jelenleg a legnagyobb elakadást jelenti számodra!

Részvételi díjak:

Résztvevőknek 15 000Ft / fő, mely állítói lehetőséget ad a jelentkezések és befizetések sorrendjében. Segítőknek 10 000Ft/fő, akiknek lehetőségük nyílik egy ügyet annak több szereplője oldaláról megismerni, valamint saját blokkjukat a minta érintettség kapcsán oldani.

***

Ajánlás: Mielőtt az első állításodat kérnéd, legyél legalább egyszer résztvevő-segítője a tréningnek.

Ezt akkor is így javaslom, ha voltál már családállításon máshol, voltál már kineziológusnál, voltál már dráma csoportokban. A SzInT egy komplex személyiség integrációs fejlesztő rendszer, mely nem csak ezen három módszer ötvözete, tartalmaz még más kiegészítő személyiség fejlesztő módszerelemeket is. Az alapmódszerek ismerete külön-külön előny, ugyanakkor sem nem feltétel, sem nem elegendő önmagában. Az állításhoz a SzInT tréning módszerét ajánlott működés közben megismerni, így várható, hogy érteni is fogod mi történik a tréningnapon benned, a társakban és az állítókban. A SzInT állítói helyeket először mindig a SzInTen már részt vettek kapják meg előfoglalási felajánlásban, így gyakori, hogy egy kiírt időponthoz már eleve nincs állítói hely. A legnagyobb módszerhatékonyság miatt, fontold meg ezen szavakat a Te esetedben is és próbáld ki a részvételt ezen a különleges módszeregyüttesű tréningen.

Regisztrációhoz görgess a lap aljára a jelentkezési űrlaphoz!

Ha kíváncsi vagy a konstellációs állítások mögött álló módszerre, a Személyiség Integrációs Tréning és Terápia módszerére olvass tovább:

SzInT: válasz és megOldás az életed nagy miértjeire!

Személyiség Integrációs Tréning (SzInT)

A Személyiség Integrációs Tréning módszerével újra visszatalálhatunk önmagunkhoz, felfedezhetjük, hogy kik is vagyunk valójában a maszkok mögött és mi az, ami igazán fontos nekünk és nem csupán elvárás, megfelelés, reakció a környezetre.

A Személyiség Integrációs Tréning (SzInT) során feltárjuk a különböző szerepszemélyiségeket, megismerjük, összebékítjük, összerendezzük, azaz integráljuk őket. Oldjuk az életélmények kapcsán kialakult blokkokat. Minden integrálandó síkon, megkeressük a letöredezett személyiség-, illetve lélekrészeinket és újra magunkba emeljük őket. Így kiegészülünk, egyre inkább megtaláljuk, visszanyerjük az egységállapotot.

Pozsgai Nikoletta

Személyiség Integrációs Tréning módszer-együttesét Pozsgai Nikoletta kineziológus, karrier-és életvezetési tanácsadó, önmegvalósítás specialista alkotta meg, melyben 3 „nagykaliberű” módszert egyesített. Ezáltal mindhárom módszer legjavát segítségül hívja, és az egyes módszerek hiányosságait a rendszerben szereplő további módszerek erősségeikkel pótolja, egészíti ki.

A SzInT rendszerének 4 pillére:

1. A Család-és rendszerállítás elmélete és szemlélete
2. Dramatikus módszerelemek, “Transzformációs Drámajátékok”, szerepjátékok
3. A kineziológia módszer-együttese (biofeedback izomtesztelés)

4. Team coaching

Résztvevők véleménye a SzInT-ről:

“Bevallom az első alkalomra elcipeltem magam. Éreztem, hogy ott kell legyek, de féltem. Annyiféle tanfolyamon jártam már, hogy nem tudtam bízhatok-e, hihetek-e ebben. Nikolettnél már voltam többször kineziológia kezelésen és talán miatta is mertem elmenni. Az első foglalkozás után azt éreztem, hogy jó helyen vagyok és, hogy tényleg összerendeződöm a gyakorlatok és a mély rádöbbenések által. Jó kezekben tudom magam és már merem meglátni önmagamat is…Hálás vagyok, hogy megismerhettelek és itt lehettem!” Nánásiné Éva

“Bár sokat hallottam a SZINT módszeréről, és vonzott az a fajta szintézis ami Nikol képességein és személyiségén keresztül egybe integrál ennyi segítő eszközt, most volt először lehetőségem részt venni a programon.
Amit tapasztaltam, azt nehéz szavakba önteni. Az egész egy olyannyira jól vezetett, könnyedén zajló, természetesen áramló és egyben mély folyamat, hogy a kezdet kérdéseim szinte rögtön értelmüket vesztették. Mindig mindenre ott volt a válasz, éreztem magamban mit kell tennem, mit kell mondanom, belső figyelemmel lehettem a magamban megjelenő érzésekre és energiákra, amik mintha mindenféle akaratomon kívül, felerősödve törtek ki ha a helyzet úgy hozta.
Megérintett ahogy jelen lehettem mások élethelyzeteiben, ismeretlen emberek múltbéli történéseiben, és a Nikol jelenben való léte, megtartása, érzékenysége, valamint a családállítás, a kineziológia, a pszichodráma módszereinek és ki tudja még mennyi mindennek köszönhetően, de senkinek nem lehetett kétsége afelől, hogy igen erőteljesen gyógyítjuk a múltat, jelent és jövőt.
Köszönöm, az esélyt, hogy bepillanthattam saját családom összefüggéseibe, és, hogy ezek egy-egy szituációnak, mozdulatnak, vagy mondatnak köszönhetően természetes módon tették helyükre a dolgokat, hoztak felbecsülhetetlen felismeréseket.
Önmagam más által megszemélyesítve, egy bizonyos távolságból kívülről figyelni, és hallani a szájából elhangzani legbelsőbb gondolataimat, érzéseimet, olyan feledhetetlen élmény, ami által szegényebb lenne életem.
Nagyon jó érzés, hogy egyszerű jelenlétünkkel segíthettünk egymásnak és mindannyian többek lettünk a nap végére. Hálával tartozom minden jelenlévőnek, hisz mindenki rengeteget adott, és Nikolnak is, hogy egy ilyen védett és meghitt környezetet teremtve, önmagát, tudását, energiáit teljes mértékben átadva létrehozta a SZINT csodáját.
Köszönöm!” Nyester Péter

Ide kattintva további véleményeket olvashatsz a SzInTről és Rólam>>>

Milyen tipikus kérdéseken lehet dolgozni állítóként és közreműködő résztvevőként egy-egy alkalom során?

1. Önértékelési problémák, önmagunk alul értékelése, önbizalomhiány, döntési nehézségek – aktuális döntési helyzetben segítségnyújtás
2. Megfelelési kényszerek, kényszerpályák
3. Párkapcsolati blokkok:
ismerkedési nehézség, önfeltárási nehézség, a kapcsolat elmélyítésének nehézsége, a kapcsolatok egymást váltják és nem válnak elmélyültté, tartóssá; a párkapcsolatokban jellemző mintákkal találkozunk mindig (hasonló női/férfi minták, reakciók, végkifejlet)
4. Szexuális problémák:
félelmek,negatív megélések, túl sok, túl kevés szex, fájdalmas érintkezés, orgazmus problémák stb.
5. Gyermekvállalási nehézségek:
meddőség, gyermekvállalástól való félelem, annak tologatása, gyermekfogantatás utáni lelki nehézségek-félelmek-szorongások
6. A düh és a harag, agresszió kifejezése – visszafojtása
7. A veszteségek feldolgozása
(veszteségek, elbocsátás, szakítás, válás, haláleset -gyász stb.)
8. Gyermekkori események feldolgozása / a belső gyermek gyógyítása
9. Magzati kori és születési élmények feldolgozása
10. A szégyen feldolgozása és elengedése
(megszégyenítettség, szégyellt testrészek-testkép, megélések, attitűdök stb.)
11. Az intimitás megélésének nehézségei
(önmagunk elfogadása test-lelki szinten egyaránt, önmagunk szeretete-elfogadása, a társsal megélhető intimitás, a szexualitás intimitása, a verbális intimitás stb.)
12. Függőségek, szenvedélyek
(társfüggőség, szokások, szenvedélyek)
13. Egy adott jelenség megértése az életedben
– mi miért történik mindig egy meghatározott forgatókönyv szerint
14. Pénzproblémák, a bőség elfogadásának nehézsége: PÉNZ és BŐSÉG blokkol
15. Munka-karrier nehézségek
16. Pszichoszomatikus betegségek
17. Életszerepekhez kapcsolódó nehézségek, elakadások:
szülői szerep, anya-gyerek kapcsolat és leválás, férj-feleség kapcsolat stb.
18. Családtörténetben meglévő nehéz sorsok feldolgozása, oldása, „családgyógyítás”

19. NŐI VÉRVONAL konstelláció állítás és oldás: a nőiség blokkjai, a női életszerepek nehézségei, kapcsolati gondok, gyermekvállalási gondok, női betegségek stb. mögött álló női vérvonal, azaz generációs női örökségünk oldása

Összefoglaló és résztvevői vélemény a Személyiség Integrációs Tréningről>>>

Mikor lehet kipróbálni a SzInT módszerét?

A Tematikus esti és az egész napos alkalmakról a programok menüpont alatt találhatsz aktuális információt!

Tapasztald meg Te is, hogy milyen egy Személyiség Integrációs Csoport foglalkozás hatékonyságát mély átalakító és egyben összerendeződést segítő erejét!

Miért jó közreműködő résztvevőként jönni, akkor is, ha nem hozol saját állítást?

***
Részvételben és állításban is jártas SzInT résztvevőktől idézve:
“1. Úgy rá tudsz látni családok mely kapcsolatrendszerere, hogy az nem a saját életbeli tapasztalásod, de mégis a tanulságot magadnak le tudod vonni
2. Jobban megérted a családokon belüli erővonalakat, es az adott szerephez kapcsolódóan fejlődik a beleérző képességed és az együttérzésed különböző élethelyzetben lévő és cselekvő emberekkel kapcsolatban, legyen az akár nagyon drasztikus és tragikus is
3. Magadról is sok infot kaphatsz, hogy adott helyzetben hogyan viselkedsz, természetesen az állítás során az adott szerepet éled, de saját megélésed is van – ennek kapcsán pedig sok felismerésed
4. Magadról nagy tükör, hogy mennyire adod át magad új helyzeteknek, más érzéseknek, más szituációknak, mennyire tudsz csatorna lenni.
Ajánlom szeretettel 🙂 “Gergely Anna
“A legnagyobb ajándéka számomra, hogy ráláthatok azokra a mintázatokra, melyek a felszín alatt engem irányítanak, ezekben a mintázatokban változást hozhatok a felmenők, jómagam és a leszármazottak tekintetében is.”
“…a résztvevők gyakran félreértik a lényeget, és azt hiszik, hogy a foglalkozások egyedüli értelme a saját felállítás. Ez óriási tévedés. Ezeknek a foglalkozásoknak (családállítás) az a céljuk, hogy megtanuljuk új szemszögből tekinteni az emberi életre. Aki képviselőként vagy egy széken ülve vesz részt egy felállításon, megtapasztalhatja, hogy az emberi szenvedés magja elválaszthatatlan a tudatos gondolkodást messze túlszárnyaló szeretettől. ” Thomas Shafer, pszichoterapeuta, szisztematikus családfelállítást végző terapeuta, számos bestseller írója.

A teljes napos tréningek szombaton vagy a kiírt hétköznapi napokon általában 10:00-kb.17:00-ig tartanak,

a részvételi díj:

15 000Ft

/ a saját állítás a jelentkezés visszaigazolása után és befizetés sorrendjében  garantálható/

Ha vannak benned bizonytalanságok, olvasd el a következő írásomat:

(M)Ennyire drámaiak a Személyiség Integrációs Tréningek?!>>>

Hogyan lehet úgy gyógyítani a családomat, hogy a családtagok nincsenek jelen?>>>

Ha elérkezettnek látod az időt arra, hogy megold a régóta hurcolt blokkjaidat, és szeretnéd végre saját magad irányítani az életedet, akkor várlak szeretettel a tréningen!

Jelentkezés:

 

Kérlek írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre. 

 

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, a SzInT módszerének kidolgozójaként és trénereként, a kiegyensúlyozott és harmonikus élet megélését segítem. A SzInT a családállítás, a pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia mesterhármasára épülő módszeregyüttes, melynek célja a személyiség és a lélek szintű egységünkbe való visszaérkezés segítése csoportos tréningek és egyéni terápiák során.